6 månader, påsk och magkatarr.

Tänk att i tisdas var det 6 månader sen jag la mig under kniven. fatta att det gått så otroligt fort och vågen visade i onsdas 56,4 så nu har jag verkligen inte mycke kvar att gå ner. 1,4 är ju som ingenting. 
 
Var ju till luleå på måndagen och då passade jag på att ta en bild på hermelinen där jag opererade mig. 
Blev ju ingen träning på måndagen men jag fick i hop 14.000 steg av den dagen så det får vel jag vara glad över. För choping och promenad det handlade dagen av =) Men jag kan erkänna att min mage var inte glad på mig för jag hadde ganska ont och jag han inte med mina mellanmål som jag skulle. Men det är inte så lätt när man traskar på stan. 
Sen på kvällen så valde vi en pizzeria så det unnade jag mig för 1 gång skull.
Blev ett par nya byxor och 3 linnen och några trosor. Hittade även nya skor.
På tisdagen efter kurchen så var det bara att hoppa i tåget och sen hemm till min familg. Väl hemma så hadde min nya jacka kommit så jag var och hämntade ut den och sen hem och prova om den passade. Och den var så fin och jag kunde ha den. Kan inte riktigt fatta att jag kan ha st Smål på kläderna. Jag känner mig så sväl och tjock i bland. Fast det är ju bara gärnspöken. 
Mina papper från hermelinen komm i måndas så jag har bokat tid för provtagning på tisdag så får nu se vad dom visar. Min magkatarr har blivit värre och nu får jag ont vid minsta lilla stress och det är inte kul. I helgen har jag haft ont varge dag och jag känner att jag inte kan äta vad som helst heller. Det blir ju mycke grillning och rökt mat sånnahära dagar. Jag har undvikit det och valt annan mat i stället. Men det är inte så lätt alla gånger.
 
I onsdas så var jag i väg på gymmet och provade träna lite vikter i gen. Sen hem i durchen. Efer det provade jag att krypa in i mina nya jeans och min nya tröjja.
Går inte att ladda upp bilder så trist. Jävla internett. Hojj. Nåja. I fredas hann man med att kasta kettels och nu körde jag med 12 kilos hela passet och det käns kan jag säga. Har lite ont i mina ben just nu. 
Nä nu ska jag plocka lite här hemma. Hej svejs. 
 

Kommentarer:

1 NORRSKEN EMMA:

hoppas du haft en bra påsk =)

kram

Kommentera här: