55,2

Vilken lycka. Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle se den sifran på morgonen när jag stälde mig på vågen. men vad glad och förvånad jag blev. Så otroligt skönt att se den sifran. Har länktat nått så otroligt efter den. Vad jag har kämpat. vad jag har slitit i alla dessa år. Jag ångrar verkligen inte mitt val av att göra denna operation. Det är det bästa jag gort för mig skälv. Så stort grattis till lilla mig. 
 
Köpte mig en stor bukett rosor när jag var på ICA. 30 persikofärgade rosor blev det.
 
 
Valde ut dom vakraste jag hittade. Dom är jag värd =)
 
Har funderat lite på före och efterbilder och den bästa efterbilden är ju när jag är med träningskläder häromdagen så den får duga.
 
 
-35,1 kilo är inte dårligt otroligt stålt över mig skälv. Jag kan om jag vill =) 
Hittade denna bild i dag på facebook. Nu börgar ett nytt kapittel i mitt liv. En ny bok ska öppnas. 
 
I dag blev det lite ny träning för mig för nu provade jag äntligen min flowin. men jag säger då det. Inte fanken var det lätt. Jag for mest omkring och halkade på uppvärmningen =) heheh trodde jag skulle ramla. Nåja lite kul var det alt =) 
 
Kul med lite nytt. Nä nu väta på att älsta pojken ska komma hemm från skolan. Börgar jobba först kl 15 i dag. Sen jobbar jag hela helgen. Blir att promma i morgon till och från jobbet. 

Promenader.

I går passade jag ju på att ta en promenad efter min frukost och då jick jag i hop över 10.000 steg. jag har ju det som ett dagligt mål. Sen på kvällen så passade vi hela familgen på att ta en kvälspromenad och samanlagt fick jag i hop över 17.000 steg i går =) rekård. Så nöjd jag var =)
 
Inte varge dag man gör så. 
 
Inget samtal från hermelinen ännu och jag vill så gärna veta mina provsvar på blodet. jag vill ju veta hur min kropp mår efter operationen. 
Jag har en känsla att jag äter för lite protein och att jag har brist på kalsium och järn. men men det går ju att åtgärda. 
Ska snart i väg och prova ut linser och jag är lite nervös. Undra vad för linser jag ska ha. Endaslinser eller månadslinser eller dag och natt? Vi får se vad dom säger. Kommer jag klara av att sätta in dom och ta ut dom? Läskigt. Hehhe. 
 
Funderar på att ringa min frissa och kålla med henne om jag bara kan ta klippning i stället för färg och klipp. Blev inte så mycket över denna månad i pengar så alt jag kan dra in är ju bra. Kanceh jag kan få en tidigare tid med. Billigare att köpa egen färg och sätta än att färga hoss frissan. Får ringa när jag kommer från glasögonbutiken. 
I dag blir det nog ingen längre promenad för det blåser och snöar ute=( Hojj. Inte kul. Vill ha vår så jag får ha min råsa bomberjacka och mina nya skor. Vill ha sommar med. Min skinjacka borde kommai dag. samma sak med min klocka från wish. Älskar att få paket. 

Sommarkläder.

I dag känner jag mig lite bätre rent sykiskt. Jag har kände i går när jag komm från jobbet att nu årkar jag snart i med mitt jobb. vi har väldigt jobbigt just nu på jobbet. Orolig personal som strässar upp sig inför sommaren och jag skälv känner mig ganska lungn men när andra är helt hysteriska och skriker och så så blir man helt slut. Jag blir väldigt lätt påverkad av andra. I bland känner jag för att bara stänka av och sluta lyssna men det är svårt. Ser även ett mönster på detta med dårliga matintag och min stress. I veckan har jag ätit en bulla och i går smkakade jag av pojkens kladdkaka som han bakade =/ Inte bra als. Jag vill ju hålla mig borta helt från sötsaker. Men men nya tag i dag. Jag har fått såva bra i natt och det gör sitt.
 
I måndas så komm mina nya träningsyxor och jag säger då det. Att när jag tog fram dom från påsen så såg dom så otroligt små ut så jag trodde aldrig att jag skulle passa i dom. Men dom jick på. Måste sluta se mig så stor och tjock nu. 
 
Jag hadde en ny träningströjja i garderåben som jag aldrig andvänt som passade i färg till byxorna så det var ju kul =)  Så det blev ett bra kettelsbels pass i måndas. Nu börgar jag faktiskt svettas lite så i dag ska jag köra lite till. Måste prova köra 2 minuter plankan med. Det ska jag nog klara av. 
 
jag hadde ju bestämnt att jag inte skulle beställa mer kläder. men men det jick inte så bra. Funderar så himla mycket på sommarkläder så nu bestälde jag färdigt för sommaren. Så nu behöver jag inte grubla nå mer över det.
 
 
 
 Får se hur alt sitter men nu har jag byxor i jalafal. Kul. Men nu får det räcka. Men det är svårt. vill bara köpa mer och mer kläder. Sen har jag blivit så kär i rosa. Vill ha alt i rosa, Har köpt råsa skosnören till mina nya skor och sen ett nytt mobilskal. Får se när det kommer med påsten. 
 
Nä nu ska jag tvätta av mig och borsta mina tänder sen ska jag ta en långpromenad och få i hop lite steg. kör ju utmaning med Ninni och Tobbe. Hoppas jag vinner denna utmaning. Ska även gå och hämnta Johannes i dag från skolan =) Man måste vara smart. Solen skiner så vacker där ute. I morgon ska jag fara och prova ut linser med. Spänade. Men jag är lite nervös. Hihihi