88500 kr fattigare.

I dag komm äntligen mina papper från hermelinen. Som jag väntat. Blev lite snopen när jag fått en senare tid och datumet blev förflyttat tils på tisdagen =( Nåja.
 
Blev genast supernervös men nu har det värsta lakt sig. Hojj. Passade på att betala in alla pengar sen så ska jag  ringa dom på måndag. Blev ju så senat att få kalalsen så jag skulle ju anars betala in först 5000 sen resterade 10 dagar inan op men i morgon är det 10 dagar inan op så jag var ju tvungen att betala alt på en gång. Nåja hoppas att det går bra det med. 
 
Nä nu ska jag dricka kaffe och kålla lite TV Ska sen i väg på möte kl 13
 

Utmaning delux.

Hojj just hemmkommen från ett kalas. Snacka om jobbigt. Alla vräker i sig fikabröd och sjokladbollar och tårta. FYY fabians. Inte kul. Nåja jag klarade det med. 
 
I dag har det annars gått bra. Har nästan glömnt att dricka mina soppor. Har inte varit hungrig als. Har bestämnt att inte dricka nuttrilett till mellanmål sen. Får nog införskaffa några små gogartar.
 
Får se i morgon om det inte regnar ska jag ut på promenad efter jag sjussat ungarna. Skönt att komma i gång. Nu ska jag inte heller väga mig för en på lördag. men jag är grymnt sugen. Känner på arbetskläderna att jag gått ner. Har fått gå från XL till L. Sen hadde vi lite svårt i veckan att bestämma dom nya arbetskläderna som chefen ska beställa. Jag tjansade och bestälde S. Får se då.
 
Nä nu ska jag gkrypa under filten i soffan sen ska jag hoppa i säng. Får se hur jag såver i natt. Drömmer så konstiga saker sen så så har jag en hel del mardrömmar.

Dagarna bara springer i väg.

Tycker dagrna går i räserfart nu. vet inte hur jag ska stoppa det. Nåja snart dax för nytt liv. I dag när jag lämnade pojkarna på dagis respektive skola så körde jag hemm och böt om sen tog jag en timmes promenad. Så jävla skönt. Börgade regna naturligtvis men det märkte jag knapt av. Nä lurarna i öronen sen ut i skogen. i dag tog jag skogsrundan. Älskar verkligen skogen. 
 
Stälde mig på vågen och nu väger jag 85,9 så neråt går det. Lite till nu bara men vist är jag rädd att inte hinna gå ner. Och nått papper från Hermelinen har inte kommit så jag hoppas på att det kommer i veckan. Panik.
 
Nä nu blir det soffan och en stor kopp kaffe =) 
 
PS 12 dagar kvar =)