-1,9

Altså fatta vågen visade 72.5. Blev helt paff. Provade att väga mig flera gånger och det visade samma. -1,9 sen förra måndagen. jag har ju fryst en del och jag gör det nu så jag bränner nog ganska mycket kalorier när jag gör det. Får se när den nya vågen kommer och vad den visar. tänk om den visar att jag gått ner mindre. Då kommer jag få panik. I dag har jag provat att äta ungnspankaka och det funkar bra. 
 
I veckan ska jag börja prova att fara och simma sen börja smått träna här hemma. Har en bok med lite enkla hemmaövningar som man kan göra. Har ju köpt band som man ska träna med så det ska jag prova.
 
Nä nu är jag så trött så jag går nog och lägger mig.
 
Natti natti. 

Så trött och ont i skallen.

Vet inte vad det är med mig men jag har ont i skallen och känner mig trött och iriterad. Var ju hemma förra veckan onsdag och torsdag men det käns inge bätre i kroppen förde. 
Nåja älsta pojken har en kompis och sambon och minsta pojken har åkt på stan en sväng så nu ska jag andas lite sen ska jag sätta fart med lite städning. sen måste jag sätta fart med lite bakning. Hojj har ingen lust till nått. 
Nåja i kväll ska det spolas upp ett skummbad sen ska jag sätta ansiksmask och fila mina fötter. Behöver lite ompyssling. 
I morgon ska jag vägas och får se då. Min nya våg kommer vel till veckan får jag hoppas.
I går bestälde jag hem min julklapp. Blev ett sminksett från wich.
 
Får se hur det är.
 
I går provade jag att äta tackos och det jick hur bra som helst sen så provade jag att dricka lite glögg på kvällen och jag kände inget så det är skönt. I dag smakade jag även på vörtlimpa till frukost och det verkar funka det med. Men det kan ju vara med att jag inte vräker i mig saker utan tar det lunkt. 
 
 

Ny våg.

I dag upptäkte min sambo att våran våg har nog gort sitt. Den har gått sönder under en av fötterna så vette katten om det väger rätt. Nåja fort ut på en sida och hittade denn avåg. Den kostade bara 149 kr så den håller så lnge den håller.
 
Hoppas den är bra.
 
I dag har jag varit ledig från jobbet så jag har försökt uträtta lite ärenden. Men jag kan säga att det är svårt nu när jag fryser som jag gör. Vill bara ligga under täcket och såva för jag är så trött. 
 
 
Men i dag hände nått kul. Jag har för 2 veckor sen provat ett par byxor som jag har i garderåben och då var dom för små. i dag provade jag dom i gen och nu sitter dom som ett smäck =) Så glad jag blev. Måste rensa i garderåben nu. Kålla vad jag kan ha och vad som är för stort. 
I dag vart jag även sugen på kinamat så det har jag provat i dag. Bestälde hem chezuanräkor. Var ganska stark men gott. Fick inte ens ont i magen så det var ju skönt. Nu vet jag att jag kan äta det. 
 
Nä nu ska jag krypa under filtarna i soffan sen se en film.