Nu kom dom äntligen =)

I dag komm min remmis med posten. öppnade brevet med spänning och nu kommer alt gå fort. Ska på bedömmning redan på fredag. Fick lite ont i magen och mitt hjärta jick i räserfart. Fort ringa och fråga om jag får ta en semsterdag. men det jick ju bra. 
 
 
En hel del prover ska tas så i morgon ska jag ringa VC och boka tid. Får fara dit på onsdag morgon när jag inte hunnit äta frukost. Ska tydligen vara fastande så vidare dom ska ta glukos och kolesterol. 
 
Har satt mig och svarat på alla dessa frågor som man skulle och jag hoppas att jag gort allt rätt =) Jag kommer at ta det tidiga tåget på fredag morgon sen så åker jag hemm redan på eftermiddan. Så jag stannar inte över natten i piteå. Min mamma kommer att möta upp mig på tågstationen i luleå. 
 
I dag så känner jag mig så ensammen i alt detta. jag tycker inte als att min sambo stöttar mig utan snarare trycker ner mig. Jag har snart ingen egen vilja utan han uttrycker sig så fult i bland och han styr och ställer. Få se vart vårat förhållande slutar efter alt detta. Så jobbigt att vara så ensammen i det hela Men jag gör detta för mina barn och mig skälv. jag är stark. Jag ska kämpa. jag är en egen idivid. 
 
 

Vill nu.

Känslan när man kommer hem från jobbet och det första man gör är att man kållar i brevlådan. man hoppas att brevet ska ligga därmen det gör det inte. Tankar som far i hudet. Men man biter i hop och tänker att den kommer nog nästa vecka. Hoppas hoppas. 
I dag har varit en såndär dag att när man ser sig skälv i spegeln så vill man bara gråta. Jag vill inte se ut så här nå mer. Hur blev jag såhär stor. Nä fy vad trist alt är. Men nu har jag ju ett mål att sikta mot. Dett kommer att gå bra. Jag kommer lyckas och jag kommer bli smal och snygg =)
 
Har bestält hem en bok jag tittat på ett tag.
Kållar ju en hel del om hur jag ska äta efter operation och nu kommer den i veckan.
 
 Hoppas att det nu är bra bok. veckan inan jag ska opas ska jag beställa från home en smidig liten matlåda och en ny söt lunchväska att ha med mig till jobbet. När datum för operation är bestämnt ska jag beställa hemm vitaminer och sånt. Kommer nog inte klara av att äta så mycke medeciner som man sla ta så jag har läst att det fins brus och en tuggtablett att ta i stället. Gord för just för sånna som opererat sig. 
 
Nä nu kålla tv sen såva.
 
 
 
 

Att vara tjock.

Många tycker tuvär att jag imte är tillrekligt stor för att göra en gastric baypas. Jag skälv tycker ju att jag är enorm. Ja jag väger ju inte 100 kilo och så men när jag är så kort så blir ju dom kilon jag har tyngre. Min egen bild på mig och min kropp är förfälig. jag trivs inte als som jag ser ut nu. Jag är inte jag om man så säger. När jag träffade min sambo för ganska presis 17 år sen så vägde jag 47 kilo. Altså inte ens i närheten vad jag väger nu.
 
ja det har hänt en hel del. Jag mår dårligt av att se mig skälv hur jag ser ut nu. 
Jag vill tebax till min gamla vikt. Käns som jag svikigt mig skälv. Vill inte må så här nå mer. Jag vet att fött 2 underbara gossar och det jag glad över men ändå. 
 
Får nog remissen i morgon med posten så får se då. Länktar massor.