Midsommar.

i fredas var det midsommar. Jag åt som en häst kändes det som. men jag kan inte sluta tänka på att det var min sista midsommar som tjock =) helt sjukt att tänka så. Var på möhippa i går och där vara vi på spa och badade och msyetr på. käkade gott och drack skumpa. Tål inte så mycke sprit och jag lär ju tåla mindre sen.
 
I fredas beslutade jag att sluta med mina medeciner. käns okej ännu men jag har lite bivcerkningar. får se hur jag mår sen efter ett par veckor. Men men, 
 
Har nu kållat ganska mycke på olika tallrickar att äta sen på. Kommer ju äta extremt lite mat och jag komm på att man kan ju äta på barntalrikar. Jag har för mig att jag sett barntarikar med olika fack på. Har googlat och hittat en sida som sälger små talrikar med olika fack. I dag bestälde jag hem. var 3 pack med olika färger. 
 
Tål diskmaskin men jag vet inte om dom tål mickro. 1 ska jag ha på jobbet och 2 hemma. Nu läktar jag massor efter min opertion. Vill veta nu när jag ska göra den. 

Väntar och väntar.

Väntar dagligen på brevet i brevlådan men den kommer inte. Vill så gärna veta när jag ska opereras. Skäns så overkligt ännu. Vågen visar bara pluss och pluss och nu börgar jag bli desperat. Snart väger jag 90 kilo=( Hojja. Vill inte detta. Skulle ha tagit operation nu i veckan i stället. ångrar mig lite. Men men nu är det som det är. 
 
Mina byxor från wish komm i går. Tänk att jag ska komma i dom en vacker dag. Hur snygga som helst. har fått nille på jeans med hål i. Jag har en helt anna stil i skallen än hur jag ser ut nu. Jag är nog inte als mig skälv på utsidan. Jag är en helt annan på insidan. Tänk att jag har tappat bort mig helt. Vart är den Nina som jag var när jag var 16 år. Hon fins nån stans där inne. Hon kommer att komma fram när vikten rasar. Har tänkt mycke på mig och min sambo. Vi var bara barn när vi träffades. Vi har nog förändrats mycke på dom här åren. Framföralt min sambo. han är inte als den man jag föll för. Kommer detta att hålla verkligen. Jag känner ofta att det skulle vara bätre att gå varsin väg men det är svårt när vi har småbarn i hop. Man är himla rädd att dom ska drabbas av det värsta. Nä det är nog bara att bita i hop. Men vist grubblar man mycke. På första mötet. På första kyssen och alt sånt. Känslan i magen kommer jag nog aldrig mer få känna med honnom. Men jag saknar det. Jag var så kär. så otroligt kär. Gör ont att tänka på det. Och den gör det ont att se hur han är i dag. Men våra barn ångrar jag inte. Mina otroligt vakra pojkar. =)
 
 

Viktuppgång.

Nu har jag gått upp mer i vikt. Så här kan det inte fortsätta. Jag kommer få gå ner 10 kilo inan op snart. Nu blir det förändring på alt. nu ska det slutas med socker. Mindre mat på talriken och drickor och chips och glass ska bort. Nu måste jag gå ner 2 kilo sen ska jag stå still. Vågen visade 87,9. Ska ner till 86 sen stå still tils jag ska börga med sopporna. Lika bra att vänja kroppen att sluta med socker och slisk. 
 
Undra när kuväret kommer med tiden för op. Skulle känas bra att veta när den ska göras. men det lär ju dröjja. Men men. 
 
Länktar efter mitt nya liv.