Jaaaaaaa =)

I dag stälde jag mig på vågen och den visade snält 69,6. Ja nu har jag lämnat 70talet och infinner mig nu på 60 talet =) Helt jävla underbart. Presis vad jag önskade mig. Så nu har jag altså gått ner 20,7 kilo. helt underbart =)
 
Stälde ju mig på vågen i söndas och då stod den på 70,4. blev ganska besviken men sen tänkte jag ju inte på att jag sist vägde mig var ju i ondas förra veckan så det har ju inte hunnit gå 1 vecka ännu sen sista vägdag så det var ju inte så konstigt. 
Ska ta en ny bild i dag sen ska jag mäta lite på kroppen och se vad som förändrats. 
Svärmor var här i söndas å jag harrensat lite till  i garderåben sen så grävde jag framm lite jackor som jag inte ville ha kvar och då hittade jag ett par tekissar som jag köpte förra vintern och då vägde jag ju 85 kilo. Inget att ha kvar och dom kunde svärmor ha. Dom är ju som nya så hon blev jätteglad. Sen hittade hon en klänning som jag slänkt som hon kunde ha. Så skönt att få kasta lite. i sommar ska det rensas mer. 
 
Nu är det jul om 4 dagar och jag kommer nu inte att ha nån mer vägning för en nästa år. Jag kommer nog heller inte skriva nått i denna blogg heller för jag hinner inte när jag är i piteå. så nästa år kommer det bli lite förendringar i min kost och jags ka börga träna =) Då ska jag ta i med hårdhanskarna =) Vad jag länktar.
Kul att se vad vågen visar när jag kommer hemm. Jag vill ju inte väga mig på andras vågar på grund av att jag vet ju inte vilken skilnad dom kan visa så då är det bätre att låta bli och köra på en vågvägran ett tag =) hihgih. Inte för att jag tror att jag kommer gå upp under julen som jag annars gör. Blir nog helt annat i jul. Är inte ett dugg nervös över detta med julmaten för nu har jag ju provat det mesta. Men nått jag märker är att min kropp ojillar pasta. Ska nog skippa det sen. jag får så lätt ont när jag äter det sen är det nog svårt att hitta rätt mängd på gaffeln när jag äter. I går käkade vi spagetti och köttfärsås och då fick jag ont ganska på en gång. Kändes som jag svalt en balong och det tog stopp. Presis som när jag käkade spagetti och makrill. Så nu ska jag hitta på nått annat att käka till. 
 
Nä nu ska jag täda undan lite här hemma sen hoppa i durchen =)
 

Kommentera här: