Jaaaaaaa =)

I dag stälde jag mig på vågen och den visade snält 69,6. Ja nu har jag lämnat 70talet och infinner mig nu på 60 talet =) Helt jävla underbart. Presis vad jag önskade mig. Så nu har jag altså gått ner 20,7 kilo. helt underbart =)
 
Stälde ju mig på vågen i söndas och då stod den på 70,4. blev ganska besviken men sen tänkte jag ju inte på att jag sist vägde mig var ju i ondas förra veckan så det har ju inte hunnit gå 1 vecka ännu sen sista vägdag så det var ju inte så konstigt. 
Ska ta en ny bild i dag sen ska jag mäta lite på kroppen och se vad som förändrats. 
Svärmor var här i söndas å jag harrensat lite till  i garderåben sen så grävde jag framm lite jackor som jag inte ville ha kvar och då hittade jag ett par tekissar som jag köpte förra vintern och då vägde jag ju 85 kilo. Inget att ha kvar och dom kunde svärmor ha. Dom är ju som nya så hon blev jätteglad. Sen hittade hon en klänning som jag slänkt som hon kunde ha. Så skönt att få kasta lite. i sommar ska det rensas mer. 
 
Nu är det jul om 4 dagar och jag kommer nu inte att ha nån mer vägning för en nästa år. Jag kommer nog heller inte skriva nått i denna blogg heller för jag hinner inte när jag är i piteå. så nästa år kommer det bli lite förendringar i min kost och jags ka börga träna =) Då ska jag ta i med hårdhanskarna =) Vad jag länktar.
Kul att se vad vågen visar när jag kommer hemm. Jag vill ju inte väga mig på andras vågar på grund av att jag vet ju inte vilken skilnad dom kan visa så då är det bätre att låta bli och köra på en vågvägran ett tag =) hihgih. Inte för att jag tror att jag kommer gå upp under julen som jag annars gör. Blir nog helt annat i jul. Är inte ett dugg nervös över detta med julmaten för nu har jag ju provat det mesta. Men nått jag märker är att min kropp ojillar pasta. Ska nog skippa det sen. jag får så lätt ont när jag äter det sen är det nog svårt att hitta rätt mängd på gaffeln när jag äter. I går käkade vi spagetti och köttfärsås och då fick jag ont ganska på en gång. Kändes som jag svalt en balong och det tog stopp. Presis som när jag käkade spagetti och makrill. Så nu ska jag hitta på nått annat att käka till. 
 
Nä nu ska jag täda undan lite här hemma sen hoppa i durchen =)
 

Pizza.

I dag har blivit en riktigt mysig dag. Vi börgade med morgonen med att fara och käka hotellfrukost. Jag åt väldigt anorlunda. Blev som bara 1 litet bröd en melonbit och skinka. Så lite jos och kaffe. heheh. Gubben frågade om vi fick billigare pris och hon slog in mig på barn så det var ju tur. Sen for vi och handlade. Efter det var det hem och fixa lite sen i väg på kalas. Blev ingen bra matdag i dag för jag provade att äta en sjokladboll och en bulla. va gott det var. Blev så klart pizza till middag. Det jick bra att äta det. men jag tror inte jag ska käka det alt för ofta. I morgon ska jag mäta mig och sen om det hänt nått med måtten på magen och armar och så.
 
Tror inte det kommer att vara nå bekymmer med julmaten. Jag kan ju som äta alt. har inte dumpat på nått ännu. Så skönt.
 
I morgon är vi bjudna på tackos och det ska bli gott. 
 
 

Ansiksbehandling.

Då har man varit på ansiksbehandling. Oj vad sköntd et kändes efteråt. Men vist måste jag erkänna att det gorde ont när hon klämnde mina porer och sen satte på en kylande maskt. Efter behandlingen hadde hon plockat i hop en hel del produkter jag ska andvända och jag sog till. Varför inte. hadde ju sparat pengar så jag hadde ju råd. Så nu har jag hela kittet hemma. 
 
Blev märket av Exuviance
Ska tydligen vara bra för min hy. Hadde en hel del porer och oren hud. Men nu ska jag boka in en ny tid 1 gång i månaden och sen ska jag gå så länge jag kan. Min hy behöver detta. Och detta kan jag unna mog tycker jag.  Men behöver få skämma bort sig lite. =)
 
Snart i väg och jobba eftermidda. Får se om jag är lika fövirrad i kväll =)