20 dagar kvar.

20 dagar kvar inan jag ska börja med mina soppor. Länktar konstigt nog. Den 12 september måste jag ringa banken och fixa det sista med lånet. Jag måste börja koka min soppor med. Har gort en inköpslista på det jag ska köpa och valt ut vilka soppor jag vill koka, 
 
I går fick min vn bekedet att hon ska opas den 28 september. Inte så långt från min operation. Nu på torsdag ska vi träffas och surra lite. ta en kopp kaffe sen kanche titta på lite kläder=) Jaghar hunnit beställa lite sen så kållar jag ganska mycket på kläder jag vill ha när jag gått ner. Jag kommer ha en helt anna stil än vad jag har nu. Just nu går jag omkring med leggings och linne. Har helt tappat mig skälv.
 
I går bestälde jag en dagbok som jag ska skriva om 1 år frammåt. Från operationsdagen då.
 
är ju ejentligen för barn men den vara så söt så jag kunde inte låta bli =)
 
Nä nu ska jag hoppa i durchen hej svejs.
 
 

41 Dagar kvar.

Tycker att nu är det nära. Nyss tyckte jag att det var så långt borta. Det är blandade känslor i magen kan jag säga. alt från oro till rädsla till lycka och hoppfulhet. Inte lätt att veta vad alla känslor innebär. Alla dessa skrivirier om komplikationer och smärta efteråt. Men jag vill bara få det överstökat. 
 
När jag väntade min minsta sån 2012 jick jag på vattenjympa. Vi var ett jäng tjejer som lärde känna varandra. Vi börgade surra om förlossningen och så och jag sa att jag ville få barn på min 30årsdag. Min födelsedag altså. Ena tjej utbrister att jag blir också snart 30 när fyller du år. Ja jag fyller i december den 8. Nä va säger en tjej det gör jag med =) Hahha vi var född på samma dag och samma år och bara 2 timmar mellan oss. Jag är född i piteå och honn i gällivare. Hahah lite kul. Nu till råga på alt så ska hon med göra en gastric baypas. I morgon ska hon få veta när hon ska få göra den. Tanken har slagit mig att tänk om hon ska göra den samma dag som jag. Skulle bara vara för häftigt. Hon skrev till mig i dag att om vi kunde träffas nån dag och surra och stötta varndra genom dätta steg i livet. Våra tankar och funderingar. Ska bli skönt att prata med nån som ska göra samma sak som jag. 
 
Nä nu ska jag nog gå och såva. Natti natti. 

Så skönt att få veta.

Som sakt nu är det klart och nu är det bara att börga planera. Kan inte riktigt fatta ännu men snart fattar jag nog. La ut i går att jag ska opas den 10 oktober på facebooke. En till söderifrån skulle opas samma dag. Sen hittade jag i går en tjej som ville veta lite mer om just hermelinen i luleå. Hon kommer nog att opas samtidigt som mig. Men fatta kul om hon nu gör det. Hon kommer från norrland hon med så det ska bli kul om man lär känna varandra. verkar som att det inte är så många som opas per dag. 
 
Nu har jag börgat sälja i väg lite kläder som jag inte kommer kunna ha sen. i dag åkte min rockabillyklänning i väg sen så är en annan tjej intreserad av min andra klänning. Får se om hon hör av sig. Skönt att få i väg lite. Sen ska pengarna sparas till renovering av vardagsrummet. 
 
Vad jag länktar tils den 10/10 Får se bara om det löser sig med barnvakt och så. Men det ska nog gå bra.